Centar za kulturu grada Novalje
Glazbene i dramske radionice

Upisi u glazbene i dramske radionice

Projekt Pjevamo i glumimo nastao je u suradnji udruge Kissa, Centra za Kulturu Grada Novalje i Vinka Radovčića, redatelja i glumca iz Zadra.
Udruga Kissa dvanaestu godinu, uspješno potiče kreativni razvoj djece i mladih kroz provedbu izvanškolskih aktivnosti na otoku Pagu. Plesne, dramske i glazbene radionice postale su nezaobilazni dio izvedbi na njihovim predstavama.

Dramska radionica

Dramska radionica omogućuje mladima da se okušaju u ulogama glumaca. Kroz godinu sa svakom će se grupom raditi osnovne kazališne vježbe. Počinje se s vježbama upoznavanja, prihvaćanja unutar grupe te dramskim igrama. Slijedi razvijanje svijesti o tijelu i glasu, upoznavanje s likovima, kreiranje improvizacija te naposljetku razrada i produkcija završne predstave. Voditelji radionice su Vinko Radovčić i Marina Perković, uz povremeno gostovanje poznatih glumaca.

Dramska radionica Novalja
Dramska radionica Novalja

Glazbena radionica

Glazbena radionica djecu će upoznati s glazbom i glazbenim instrumentima i svim njezinim čarima na njima primjeren način uz igru, priču i pokret… mašta se, pleše i pjeva, obuhvaća sve glazbene aktivnosti. Program je namijenjen za djecu i mlade gdje se mogu izraziti kroz pjevanje i sviranje. Voditelj radionice je Simo Radosavljević, a gosti radionice bit će nastavnici i suradnici glazbene škole Iva Kuprešak.

Svima je omogućeno doći na besplatni ogledni sat, kako bi se polaznici upoznali s voditeljima radionica, dinamikom grupe i načinom rada.

Glazbena radionica Novalja
Glazbena radionica Novalja

Za više informacija možete se obratiti na:

mob. 099 260 5699
tel. 053 661 013
e-mail: udrugakissa@gmail.com ili centar.novalja@gmail.com

Most discussed