Centar za kulturu grada Novalje
Kulturni centar Gozdenica

Otvorenje Kulturnog centra Gozdenica

Drage naše i dragi naši,

Glavni radovi na izgradnji i opremanju Centra su dovršeni, a u tijeku je ispitivanje audio vizualne i ostale infrastrukturne opreme.
Sredinom travnja otvara se novi Kulturni centar Gozdenica! Tom prigodom, u suradnji s Gradom Novalja, pripremamo za vas tjedan kulture s raznovrsnim kulturno-umjetničkim sadržajima.

Ovim izuzetno važnim projektom društveni i kulturni život u našem gradu značajno će se obogatiti. Sadržaji planirani unutar zgrade namijenjeni su najširem krugu korisnika te su izrazito polivalentni kako bi se prilagodili raznim potrebama korisnika i posjetitelja.

Kulturni centar Gozdenica, Novalja

U prizemlju se nalazi velika dvorana, s najsuvremenijom opremom, kapaciteta 210 sjedećih mjesta. U njoj će se organizirati kazališne i druge scenske priredbe, koncerti, kino projekcije, nastupi kulturno-umjetničkih društava, javne tribine i predavanja, sajmovi i dr.
Mala dvorana na katu predviđena je za razne tečajeve, radionice i slično.

Osim manifestacija koje će se održavati, svoje mjesto za rad i djelovanje ovdje će pronaći i udruge s područja Grada Novalje.
Ulazni hall zamišljen je kao izložbeni prostor ili prostor za promociju, prezentaciju, povremenu degustaciju i prodaju tradicionalnih otočkih proizvoda malih lokalnih proizvođača.

Projekt je u cijelosti financiran sredstvima Grada Novalje.


Most discussed