Centar za kulturu grada Novalje
Gradski zbor Novalja

Koncert Gradskog zbora Novalja i gostiju Branke Pleština-Stanić, Estere Pilj te Borne Barišić

7. studenog 2021. u 18:30 h
Kulturni centar Gozdenica

U nedjelju, 7. studenog, u 18:30 sati, u Kulturnom centru Gozdenica održat će se koncert povodom desete obljetnice postojanja Gradskog zbora Novalja. Na koncertu će sudjelovati Gradski zbor Novalja te gosti: sopranistica Branka Pleština-Stanić, sopranistica Estera Pilj, glazbena pratnja na orguljama Borna Barišić, a sve to pod dirigentskom palicom maestra Ivana Žana.

Branka Pleština-Stanić
operna zboristica-solistica, članica je Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu.

Branka-Plestina-Stanic

Estera Pilj Varljen
Sopranistica Estera Pilj Varljen je završila srednju glazbenu školu u Zagrebu, a solo pjevanje diplomirala u Ljubljani. Do sada je gostovala u mnogim kazalištima u domovini i inozemstvu

Estera-Pilj-Varljen

Borna Barišić
2004. godine magistrirala je orgulje i diplomirala čembalo. Održala je niz samostalnih i komornih koncerata u Hrvatskoj, Italiji, Sloveniji, Austriji i Poljskoj. Stalno je zaposlena u glazbenoj školi «Lovro pl. Matačić» u Omišu i suradnica je Umjetničke akademije u Splitu.

Borna-Barisic

Gradski zbor Novalja
osnovan je 2010. godine, a od osnutka djeluje pod vodstvom maestra Ivana Žana. U zboru sudjeluju pjevači s otoka Paga, a njihov repertoar čine duhovne, klasične, dalmatinske, zabavne i rodoljubne pjesme.

Gradski zbor Novalja

Most discussed