Centar za kulturu grada Novalje

Osnivanje Gradskog puhačkog orkestra

Nastavljamo s osnivanjem gradskog puhačkog orkestra

Inicijativa Centra za kulturu Grada Novalje

Poštovani građani i građanke,

Centar za kulturu pokrenuo je postupak osnivanja Gradskog puhačkog orkestra. Cilj inicijative je osnivanje puhačkog orkestra koji bi uveličao značajne manifestacije u našem Gradu (praznike, blagdane, svečana obilježavanja i druge značajnije događaje), ali i predstavljao Novalju na sličnim manifestacijama u zemlji i svijetu
.Nažalost, zbog financijske krize uzrokovane pandemijom COVID-19, bili smo primorani privremeno prekinuti proces osnivanja. Uvjereni da su ti nepovoljni uvjeti iza nas, nastavljamo sa započetom inicijativom.
Prvi korak i osnovni preduvjet za nastavak postupka osnivanja je istraživanje interesa građana za sudjelovanje u ovom projektu.
Gradski puhački orkestar brojio bi minimalno 15 članova, koji bi, ovisno o željama, svirali trubu, trombon, rog (hornu), saksofon, tubu (bas), klarinet i udaraljke (bubnjeve). Prijaviti se mogu svi zainteresirani, bez obzira na dob i spol.
Pozivamo vas da nam se javite na broj 053/661-013,
putem elektroničke pošte: centar.novalja@gmail.com,
putem Facebook stranice CZK Novalja ili
da ispunite anketni upitnik koji se nalazi u word formatu na stranici Centra za kulturu www.czknovalja.hr. Ispunjeni upitnik potrebno je poslati na prethodno navedenu adresu elektroničke pošte.

Poveznica za preuzimanje upitnika

Most discussed