Centar za kulturu grada Novalje
Luka Vidovic

Luka Vidović
Mađioničarska predstava
Magic Show za cijelu obitelj

nedjelja, 16. listopada 2022. u 19:00 sati
Kulturni centar Gozdenica

Magic show za cijelu obitelj je urnebesno smiješna, dinamična, zabavna i interaktivna mađioničarska predstava poznatog hrvatskog mađioničara Luke Vidovića koja je namijenjena zabavi cijele obitelji i svim generacijama!

Luka Vidović

Vrhunske zabavljačke sposobnosti Luke Vidovića za spontanu komunikaciju s ljudima, odličan smisao za humor i dopadljiv karakter su razlozi zbog kojih ćete ovu predstavu pamtiti cijeli život!

Posebnost ove predstave je u tome da je izvedba potpuno interaktivna, što znači da mađioničar Luka Vidović iz publike izabere nekoliko sudionika da mu na pozornici, uz puno humora, pomažu pri izvođenju trikova. Svi oni koje Luka ne uspije pozvati na pozornicu ne ostanu razočarani jer i cijela publika tijekom predstave direktno pomaže u izvođenju trikova.

U svojoj bogatoj karijeri, Luka Vidović je svoju predstavu „Magic show za cijelu obitelj“ održao nebrojeno puta na raznim svečanostima, festivalima, korporativnim večerama, vjenčanjima, rođendanima, gala večerama, konferencijama, kongresima i božićnim domjencima. Svakako jedan od najbitnijih nastupa u karijeri za istaknuti je nastup za princa Alberta II od Monaca u Monte Carlu, gdje je Luka nastupio u siječnju 2013. godine.

Cijena ulaznice: 20,00 kn / 2,65 € (tečaj: 7,5345)

Most discussed