Centar za kulturu grada Novalje
sandra bagaric

Koncert Sandra Bagarić & Darko Domitrović

srijeda, 15. lipnja u 21:00 sat
u Kulturnom centru Gozdenica

Povodom Dana Grada Novalje, u Kulturnom centru Gozdenica, održat će se koncert Sandre Bagarić uz glazbenu pratnju Darka Domitrovića.
Glazbena diva Sandra Bagarić, srednje muzičko obrazovanje stekla je u Zenici i Sarajevu, a Muzičku akademiju završila je u Zagrebu, u klasi sopranistice prof. Ljiljane Molnar-Talajić. Pjevala je u Madame Troubadur, Grofici Marici, Šišmišu, Boccaccio, Noć u Veneciji, Kneginja čardaša, Mala Floramye, Tko pjeva zlo ne misli, Kod bijelog konja, Ljubavni napitak, Jalta, Jalta… Zapaženi su njeni nastupi širom svijeta kao i nastupi u reklamnim spotovima i kampanjama. Za HTV nastupala je u muzičkoj emisiji Za srce i dušu. Trenutno je angažirana u zagrebačkom teatru Komedija.
Pijanist, Darko Domitrović školovao se na konzervatoriju Čajkovski u Moskvi i na Hochschule fur Music und darstellende Kunst u Beču. Od 1990. radi na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu. Kao pijanist osvojio je četiri prve nagrade na pijanističkim natjecanjima u bivšoj Jugoslaviji, a laureat je Međunarodnog pijanističkog natjecanja Citta di Senigallia u Italiji. Autor je glazbe za mjuzikl Byron i mnogih djela za klavir solo (ciklus Pianobook…), vokalnih djela (ciklus Cervantes Songs, Lorca Songs…) i nekoliko pop glazbenih napjeva.

Ulaz besplatan!

Most discussed